fbpx
Ga naar de inhoud

Gratis massagehypnose

  • door

Vrouw krijgt massage van masseurSinds 12 december ligt het land al grotendeels stil en tot 3 maart mocht ik tot mijn grote spijt geen massages geven en alleen online contact hebben met klanten. Ik kon niet wachten om weer ‘echt’ aan de slag te gaan, maar moest helaas tot en met 2 maart op mijn handen zitten. Ik heb, om aandacht te krijgen voor mijn ontspanningscoaching, als pilot een massagehypnose ingesproken. Dit is een geleide meditatie/hypnose waarmee je een vergelijkbare ontspanning kan ervaren als een massage. De hypnose duurt 32 minuten en kan het beste beluisterd worden in of op bed met een koptelefoon of oortjes. Je kan het voor het slapengaan beluisteren of overdag. Ik bied de hypnose aan als mp3-bestand tegen een pay-what-you-want-tarief. Als het je bevalt, dan betaal je mij wat je het waard vindt of wat je kunt missen. Vind je het niks of zit je krap, dan betaal je verder niks. Zou je hier interesse in hebben? Zo ja, vul dan hieronder je gegevens in, dan stuur ik je het bestand toe met een betaallink. Ik hoor het graag!

Groetjes, Jaco