fbpx
Ga naar de inhoud

Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden voor Massage voor U

1. Tarieven
De tarieven die u hier kunt vinden zijn inclusief 21% BTW.

2. Online boeken
U kunt via de pagina Contact direct een afspraak boeken. Als u voor het eerst aanmeldt, wordt er een gebruikersnaam met wachtwoord aangemaakt, u krijgt hiervoor de gegevens per mail toegestuurd. Deze kunt u gebruiken om uw reservering te annuleren (tot 24 uur van te voren) en zal alleen gebruikt worden voor uw reserveringen. In het systeem wordt rekening gehouden met reistijd, maar als u verder woont, kan het zijn dat dit niet genoeg is. In dat geval zal er contact met u worden opgenomen om te kijken of de afspraak ten hoogste een half uur verplaatst kan worden.

3. Betaling
U kunt de sessie van tevoren betalen met Paypal, IDEAL, creditcard vooraf of contant, met PIN of met creditcard na de sessie zelf.

4. Annulering
Gemaakte afspraken dienen uiterlijk een dag (24 uur) voor de behandeling telefonisch of via de pagina Annuleren te worden geannuleerd. Annuleert u later, dan moet ik 100% van de kosten in rekening brengen.

5. Intake en uw gezondheid
Is er sprake van medische klachten, bent u in behandeling bij een arts of specialist of gebruikt u medicijnen die het reactievermogen beïnvloeden dan dient u dit van tevoren door te geven. Geef het ook aan indien u allergisch bent, ik kan dan bepalen welke massageolie ik wel/niet kan gebruiken. Zie ook deze pagina voor klachten die een reden kunnen zijn niet te masseren.

6. Aansprakelijkheid
Kalm Leiden is niet verantwoordelijk/aansprakelijk te stellen voor materiële en/of immateriële schade ontstaan voor, tijdens of na het behandelen.
Alle behandelingen die worden aangeboden door Kalm Leiden zijn geen medische behandelingen. Wanneer u zich laat behandelen bij Kalm Leiden is dit geheel op eigen risico.

7. Geen erotische handelingen
Kalm Leiden is géén erotische massagepraktijk. Verzoeken in deze richting worden dan ook niet op prijs gesteld. Worden er tijdens of voorafgaand aan de massage toch seksueel getinte opmerkingen geplaatst of verzoeken gedaan, dan is de massage direct afgelopen en vertrekt de masseur. U bent dan alsnog het gehele bedrag van de massage inclusief eventuele voorrijkosten schuldig.

8. Wijziging van de Algemene Voorwaarden
De Algemene Voorwaarden en de op de website vermelde informatie kunnen door Massage voor U ten allen tijde gewijzigd worden.