fbpx
Ga naar de inhoud

Massages

Het effect van een massage is soms ongelofelijk. De wisselwerking tussen hoofd en lichaam is indrukwekkend en eigenlijk alle spanning en stress die in je hoofd is ontstaan, vindt een plaatsje in je lichaam in de vorm van spanning, spierknopen, pijn en ongemak. Een massage kan je heel erg helpen deze spanning te verwerken en weer goed in je vel te komen zitten. Op zich raad ik iedereen aan om een kalmtesessie te combineren met een massage. Maar ik begrijp ook goed dat sommige mensen gêne voelen om zich uit te kleden en zich -letterlijk- bloot te geven. Dus als het je ding (nog) niet is, geen probleem!

Is massage wel iets voor jou? Dan kan ik je helpen je ontspannen jij weer terug te vinden. Want die ontspannen jij bén jij gewoon, alleen zit die even verstopt onder alle lagen spanning en stress. Tijdens de massage help ik je die stress te verwerken, je lichaam rustiger en kalmer te maken en je weer fantastisch en ontspannen te voelen. Ik gebruik verschillende technieken. Naast de westerste klassieke, ‘Zweedse’, massagetechnieken ben ik sterk beïnvloed door de Hawaiiaanse Lomi Lomi, een massagevorm die zich kenmerkt door lange, volle en doorgaande bewegingen met handen en onderarmen en door holistische technieken als pulseren of trageren. Ik kan tegelijkertijd klachtgericht werken en daarbij soms stevige deeptissuetechnieken toepassen, maar de ontspanning van lichaam en geest is altijd mijn doel.

Massages zijn altijd te combineren met gesprekstechnieken als coaching of hypnose, maar alleen als dit voor de behandeling zinnig is. Uiteraard bespreken we dit altijd van tevoren. Jouw comfort en jouw wensen staan 100% centraal.

Heb je geen behoefte aan coaching, gesprekken of andere begeleiding, dan kun je ook ‘gewoon’ een massage boeken. Ik verwijs je daarvoor door naar mijn andere websites www.ontspannenleiden.nl of www.massagevooru.nl.